Published On: vin, dec. 29th, 2017

Curtea de Conturi a pierdut lupta cu Primaria Braila / Primaria a virat banii pentru sportul brailean

Dupa lupte lungi care pareau sa nu se termine niciodata cu Curtea de Conturi, Primaria Braila a virat intr-un final banii pentru sportul brailean. Cea mai mare suma a ajuns in conturile echipei de handbal care in aceasta jumatatea de sezon intampinat mai multe dificultati din cauza problemelor financiare. Edilul sef a scris un mesaj pe o retea de socializare in care subliniaza faptul ca lupta “cu o institutie de control” dar se bucura ca intr-un final primaria a avut castig de cauza.

“PRIMARIA BRAILA SUSTINE SPORTUL – decembrie 2017:

– 850.000 lei – Handbal – platit

– 450.000 lei – Fotbal – platit

– 350.000 lei Baschet – platit

– 10.000 lei Volei – platit

Situatia dificila prin care a trecut sportul brailean s-a finalizat.

Nu a fost simplu sa castigam disputa cu o institutie de control, sa dovedim ca platile din anii anteriori au fost facute legal, sa clarificam toate aspectele legate de ajutor de stat cu alta institutie, sa analizam toate prevederile legale pentru a evita interpretari in viitor.

Platile au fost efectuate in decembrie 2017 dupa primirea raspunsului de la Consiliul Concurentei si a vizei de la Prefectura Braila.

Multumesc celor care s-au implicat: angajati ai Primariei Braila, consilieri locali, antrenori si sportivi, angajati ai institutiilor de control, etc.”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>