Published On: joi, dec. 21st, 2017

Consiliul Judetean ia in calcul construirea unui POLIGON AUTO

Astazi, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean Braila, consilierul Simona Draghincescu(PND) a propus un amendament la proiectul care prevedea rectificarea Programului de investitii publice pentru anul viitor. Prin amendamentul respectiv, Simona a propus ca in acest program sa fie introdus si amenajarea unui poligon auto, intrucat de la zi la zi au loc tot mai multe accidente rutiere pe strazile brailele. Amendamentul acesteia a fost votat in unanimitate de consilierii prezenti in sala si astfel Programul de investitii pentru anul viitor contine si construirea unui poligon auto.

“Propun sa facem un poligon auto pentru ca Braila nu mai are asa ceva. Este un dezastru ceea ce se intampla pe soselele din Romania si propun un poligon auto, care nu este o investitie foarte mare la nivelul unui judet, pe o suprafata de 5.000 – 7.000 mp, daca nu chiar un hectar daca gasim spatiul necesar. Lipsa acestui tip de poligon s-a vazut in ultimii 20 de ani, pentru ca poligonul auto de la Braila s-a distrus in ultimii 20 de ani si este imperios necesar atat din punct de vedere al autoturismelor, cat si al masinilor mari. Un poligon auto modern, care sa fie folosit contracost”, a spus Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>