Published On: joi, dec. 21st, 2017

Catalin Iordache(PND): “Propun colegilor mei consilieri sa participam la actiunea de deszapezire”

Astazi, in cadrul sedintei Consiliului Judetean Braila, consilierul PND Catalin Stefan Iordache a venit cu propunerea ca toti consilierii judeteni sa participe la actiunile deszapezire. Astfel, acesta a propus ca fiecare consilier sa fie responsabil de un anumit tronson, iar atunci cand vor fi probleme in zona cu pricina, respectivul consilier sa fie contactat telefonic.

Propunerea a fost pe placul presedintelui CJ Francisc Chiriac, iar acesta a cerut ca functionarii publici sa faca o lista cu repartizarea drumurilor fiecarui consilier.

“Eu vreau sa propun colegilor mei sa participam la actiunea de deszapezire. In sensul sa impartim judetul, municipiul si sa-i ajutam pe oamenii care au nevoie”, a spus Catalin Iordache.

“Domnule secretar am rugamintea sa faceti o propunere pentru tronsoanele de drum si fiecare consilier sa-si alea un tronson de drum pe care-l va monitoriza”, a raspuns Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>