Published On: vin, dec. 8th, 2017

Cand se va deschide “Oraselul Copiilor” si ce surprize ii vor astepta pe cei mici

Primarul Marian Dragomir a anuntat intr-o conferinta de presa ca deschiderea oficiala a “Oraselului Copiilor” din acest an s-a amanat cu 24 de ore din cauza celor trei zile de doliu national, pricinuite de moarte Regelui Mihai. Astfel, deschiderea va avea loc pe 17 decembrie, la o ora care nu a fost inca stabilita, dar potrivit spuselor primarului va fi inaintea apusului soarelui. Si in acest an cei mici se vor bucura de mai multe surprize, printre care o casa de povesti unde copiii se pot intalni cu Mos Craciun. Mai mult, edilul sef a precizat din nou ca are planuri mari pregatite pentru parcul respectiv in anul 2018, dorind transformarea acestuia intr-unul dintre cele mai moderne parcuri din tara.

“Avand in vedere ca saptamana viitoare vom avea trei zile de doliu national, vom decala deschiderea oficiala a <<Oraselului Copiilor>> pentru data de 17 decembrie, la o ora ce va fi anuntat ulterior si invitam pe aceasta cale toti copiii inainte de apusul soarelui pentru a face parte din parada lui Mos Craciun, pentru a se intalni cu personaje de poveste in Parcul Monument. Acolo unde intentionam anul viitor sa preluam parcul existent de la Administratia Pietelor – ati vazut va am facut dezmembrari pe categorii de redeventa la piata – intentionam anul viitor in luna ianuarie ca parcul de joaca din Parcul Monument sa fie preluat de Primaria Municipiului Braila si sa investim acolo pentru reabilitarea totala a parcului in ceea ce priveste accesul gratuit, un parc de joaca foarte modern cu suprafata de tartan – acea suprafata pe care am testat-o in alte locuri – cu o suprafata determinata foarte clar pe categorii de varsta pentru copii, cu instalatii de joaca noi si un lucru pe care ni l-am asumat in campania electorala cel privind parcul de skate, pe care vrem sa-l facem intr-o locatie de maxima vizibilitate pentru toti copiii in Parcul Monument.(…) La “Oraselul Copiilor” vom avea o casuta de povesti care se amenajeaza in acesta perioada in care copiii vor putea veni sa le citeasca Mosul povesti, sa comunice cu el, sa-i lase scrisori. Nu pot sa va spun mai multe ca stric surprizele. Deja v-am spus atat de multe”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>