Published On: lun, dec. 4th, 2017

Brico Depot Romania finalizeaza achizitia magazinelor Praktiker Romania

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, anunta finalizarea cu succes a tranzactiei pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker Romania de la familia Susli. Acest anunt ii urmeaza celui din luna august, prin care Kingfisher anunta ca intentioneaza sa achizitioneze Praktiker Romania.

Adela Smeu, CEO Brico Depot Romania, a comentat: „Achizitia Praktiker Romania ne ofera o prezenta puternica in toata tara. Dorim sa ne ajutam clientii sa-si imbunatateasca locuintele si sa le personalizeze si suntem bucurosi ca tot mai multi dintre ei vor beneficia de produse de calitate la preturi bune. Vom continua investitiile in toate magazinele pentru a imbunatati experienta de cumparare a clientilor nostri. De asemenea, ne bucuram sa crestem echipa din Romania si le uram bun venit tuturor angajatilor Praktiker.”

Despre Praktiker Romania

Praktiker este unul dintre principalii jucatori de pe piata romaneasca de bricolaj si amenajari interioare, avand 26 de magazine. In prezent, Praktiker are peste 1.600 de angajati. In 2016, vanzarile Praktiker au fost de 140 de milioane de euro.

Despre Brico Depot Romania

Brico Depot are 15 magazine in Romania, cu o suprafata de 114.000 de metri patrati si 964 de angajati. Vanzarile Brico Depot Romania au insumat 144 de milioane de euro in 2016.

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este o companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, cu aproape 1.200 de magazine in 10 tari din Europa si Rusia, sustinuta de o echipa de 77.000 de colegi. Ne desfasuram activitatea sub patru branduri de retail – B & Q, Castorama, Brico Depot si Screwfix. Oferim produse si servicii DIY si de amenajari interioare pentru aproape sase milioane de clienti care fac cumparaturi in magazinele noastre si prin intermediul canalelor noastre online, in fiecare saptamana. Clientii nostri sunt reprezentati de toate persoanele care doresc sa-si imbunatateasca locuinta, precum si de expertii si de profesionistii din domeniu care ii ajuta.

In anul incheiat la 31 ianuarie 2017, Kingfisher a raportat vanzari in valoare de aproximativ 11,2 miliarde de lire sterline, cu un profit subiacent inainte de impozitare de 787 de milioane de lire sterline. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>