Published On: vin, dec. 15th, 2017

Braila, capitala off-road-ului mondial / Un brailean catre Dragomir: “Pentru domnul primar, in Radu Negru, pe Ion Calugaru. Nici aia de la tara nu au asa ceva!”

Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis un clip in care se poate observa starea jalnica si problemele cu care se confrunta brailenii, care locuiesc in cartierul Radul Negru, pe strada Ion Calugaru. Starea in care se afla strada respectiva i-ar face gelosi pe toti organizatorii de curse de off-road si daca ar vedea aceste imagini ar plati Primaria Braila pentru a-i lasa sa organizeze cursele in Braila.

Cetateanul doreste sa traga un semnal de alarma, subliniand faptul ca orasul nu este desprins din povesti asa cum ai crede cand vezi Calarasiul si cantecele din fata Primariei si are multe probleme care-s rezolvate doar pe hartie cu promisiuni electorale.

“Pentru domnul primar in Radu Negru, pe Ion Calugaru. Nici aia de la tara nu au asa ceva… Smecherie rau! In 2017 asa drum numai la Braila poti gasi”, se poate auzi pe filmare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>