Published On: lun, dec. 18th, 2017

Barbatul care a amenintat doua femei cu un cutit a fost prins de politisti

amenintare_cutit_infobrailaAstazi, in jurul pranzului, tanarul care a amenintat cu un cutit doua femei, una pe in plina strada si una intr-un magazin unde era vanzatoare, a fost prins de politistii braileni. Marian Bucuresteanu, in varsta de 20 de ani, domiciliat pe raza municipiului Braila, a fost prins intr-o casa parasita situata pe strada Dianei. Acesta a fost adus la sediul IPJ Braila pentru audieri.

Reamintim ca sambata seara barbatul a amenintat cu un cutit doua femei. Prima femeie a trecut prin clipe de groaza chiar pe strada cand se intorcea acasa de la munca. Scena a avut loc in cartierul Viziru I. Cealalta femeie amenintata este vanzatoare intr-un magazin non-stop de pe strada Tineretului. Tanarul ar fi intrat in magazin pentru a-si cumpara o cafea, dar cand vanzatoare i-a spus ca automatul de cafea nu functioneaza s-a enervat si a inceput sa loveasca cu picioarele aparatul. Mai mult, barbatul nu s-a oprit aici si dupa ce nu a mai ramas niciun client in magazin a inceput sa ameninte femeia.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>