Published On: mie, dec. 20th, 2017

145 copii din Braila s-au bucurat de consultatii stomatologice gratuite prin Programul Zambete Colgate

In weekendul 16 – 17 decembrie, Colgate®, in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, a demarat in judetul Braila, Programul Zambete Colgate®, parte din campania Romania merita zambete Colgate®. 145 elevi din clasele primare 0-IV, din Braila, au beneficiat de consultatii stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandari pentru tratament, sfaturi de sanatate orala pentru un zambet sanatos si mostre gratuite de produse de ingrijire orala.

"In Braila, Programul Zambete Colgate a fost o initiativa interesanta si educativa, atat pentru copii, cat si pentru parintii lor. Copiii au aflat fara teoretizari pasii corecti pentru o buna igiena orala. De asemenea, exercitiul practic de exersare a periajului pe mulaj este benefic si copiii retin cu usurinta cum se efectueaza un periaj. Unul dintre parintii prezenti la consultatii ne-a marturisit ca isi doreste introducerea in programa scolara a acestui tip de activitate", a declarat Focsa Florica, Director Crucea Rosie Filiala Braila.    

In Braila, consultatiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc in data de 16 decembrie, la Colegiul National "Gh. Munteanu Murgoci”, si in data de 17 decembrie, la Colegiul Tehnic "Costin D. Nenitescu". Pe langa consultatii, copiii au avut parte de lectii de igiena orala, oferite de voluntarii Crucii Rosii si desfasurate in prezenta parintilor, dar si de o zona de joaca unde l-au intalnit pe indragitul Doctor Maseluta.

Programul Zambete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din tara, s-a desfasurat in 20 de orase mici din 10 judete din Romania, in perioada 7 octombrie – 17 decembrie, si a continuat misiunea Colgate® de educare cu privire la importanta vizitelor periodice la medicul dentist si a igienei orale zilnice, de la varste fragede.

In paralel, Colgate® desfasoara Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a editie de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educationale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, numar care a crescut in acest an cu 200.000 de elevi din scoli din toata tara, din zona urbana si cea rurala. Incepand cu anul 2015, programul se deruleaza in parteneriat cu Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>