Published On: vin, nov. 24th, 2017

Winmarkt Braila & Galati da startul campaniei “ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi“ / Pune un zambet pe fata unui copil de sarbatori

Winmarkt este si in acest an partener de locatie in campania ShoeBox, cadoul din cutia de pantofi, prin centrele comerciale Galati si Braila. Oamenii sunt incurajati sa doneze lucruri noi, jucarii sau dulciuri care sa incapa intr-o cutie de pantofi, pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, proveniti din familii nevoiase. In perioada 1-10 decembrie, toti oamenii din Galati si Braila pot aduce cutiile lor cu donatii la punctul de colectare din centrul comercial Winmarkt Galati si Braila de la etajul 2, urmand ca intre 16-24 decembrie acestea sa fie distribuite catre copii.

Produsele vor fi verificate si etichetate pentru sortare de catre voluntarii BikeWorks. ShoeBox este despre oameni care ajuta alti oameni, despre altruism si compasiune. In fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, campania ShoeBox isi propune sa faca aceasta perioada mai frumoasa pentru zecile de mii de copii saraci din zone defavorizate.

Ne bazam pe contributia comunitatii locale la ajutorarea familiilor din zonele defavorizate. Suntem siguri ca oamenii vor raspunde pozitiv. Winmarkt se va implica de fiecare data in viata comunitatii locale si va sprijini, in mod deosebit, copiii”, a declarat Marian Huzum, branch manager al Centrului comercial Winmarkt  Galati-Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>