Published On: mie, nov. 1st, 2017

VIDEO: Scene SOCANTE la un botez din Braila / Preotul sictirit si plin de nervi se comporta cu bebelusul de parca ar manevra un obiect de mobilier

Un botez parca desprins din filmele de groaza a avut loc la biserica Sf. Constantin si Elena din Braila. Preotul Mazare a semanat groaza in sufletele enoriasilor, dupa ce s-a enervat si a inceput sa manevreze un bebelus ca si cand ar fi fost un sac cu cartofi. Fata bisericeasca afiseaza un comportament halucinant si nedemn de un om al bisericii, potrivit persoanei care a trimis imaginile.

Ulterior, dupa ce imaginile au devenit virale si au generat indignare in randul romanilor, preotul a venit cu o explicatie desprinsa din alt film.

“Eram suparat pe dascal. I-am reprosat in cuvinte, nu numai in priviri. I-am spus ca putea sa ma ajute si el…”, a spus preotul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>