Published On: lun, nov. 20th, 2017

Vesti proaste de la meteorologi / Temperaturile scad sub zero grade

Meteorolorgii anunta ca vremea va fi in general inchisa, saptamana urmatoare, in majoritatea regiunilor tarii, temperaturile minime fiind cuprinse, in general, intre -4 si 3 grade, sustine Antena3.

"Saptamana viitoare va fi o vreme inchisa in majoritatea zonelor tarii, dar mai ales in interiorul arcului carpatic. Vor fi precipitatii slabe, mai peste tot. La munte, predominant ninsoare, dar vor fi si mixte – lapovita, ploaie si ninsoare – in regiunile intracarpatice si predominant ploaie in restul teritoriului, in sud si in est. Sunt temperaturi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in toata tara vor fi in general cam intre 3 si 13 grade. Vor fi si minime intre -4 si 3 grade, in general", potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 9 grade, iar noaptea minimele vor fi cuprinse intre 1 si 3 grade.

"Vor mai fi unele innorari, conditii de ceata noaptea si dimineata, dar fara precipitati. Aceasta este prognoza pentru prima parte a saptamanii, pana spre joi dupa-amiaza. Nici dupa aceea nu vor fi mari schimbari", spun meteorologii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>