Published On: lun, nov. 13th, 2017

UPDATE: Braileanul omorat in Londra a fost executat in stil mafiot / Agresorii ar avea legaturi cu clanul Cordunenilor

UPDATE: Braileanul de 36 de ani ucis cu sange rece, in estul Londrei de mai multi indivizi mascati, se numeste Sorin Serbu. Chiar daca criminalii nu au fost identificati se pare ca motivul crimei este razbunarea. Potrivit martorilor, agresorii ar fi tot romani, acestia vorbind cu victima lor inainte se sa napusteasca sa-l loveasca cu batele de baseball.

Se pare ca Sorin, tata al unui copil de 10 ani, desi se nascuse in Braila, se mutase in Galati, dupa unele conflicte avute cu mai multi indivizi din lumea interlopa braileana. Zona in care a fost omorat acesta, este una cu multe localuri si astfel toata scena a fost inregistrata de camerele de supraveghere. Pe imagini se poate observa ca nu a fost vorba de un conflict spontan, ci de o executie in stil mafiot.

In prezent exista suspiciunea ca agresorii ar fi membri ai clanului Cordunenilor care se ocupa de taxe protectie, camatarie si proxenetism in Marea Britanie.

Stirea Initiala

Politistii londonezi au declansat o ampla ancheta dupa ce un brailean de 36 de ani a fost snopit in bataie de un grup de indivizi cu gagule pe fata. Acestia s-au folosit de bate de baseball si dupa ce i-au aplicat mai multe lovituri in zona capului, l-au lasat pe barbat agonizand intr-o balta de sange.

Odioasa scena s-a petrecut in Ilford, un cartier din estul Londrei. Cand oamenii legi au ajuns la fata locului, romanul era in viata, dar acesta a murit la cateva ore distanta pe patul de spital. Potrivit investigatiilor preliminare ale politistilor de la Omucideri, barbatul ar fi fost atacat de un grup de aproximativ cinci persoane.

Pana in prezent politistii nu au stabili motivul crimei si nici nu au reusit sa-i identifice pe faptasi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>