Published On: mar, nov. 7th, 2017

UPDATE: Adolescenta disparuta era de fapt in vizita la iubitul sau

disparuta_infobrailaUPDATE: Minora Florentina Lavinia Ceama s-a intors aseara acasa. Fata le-a spus oamenilor legii ca a fost in vizita la iubitul sau si a omis sa le spuna parintilor cat timp va lipsi de acasa.

Politistii braileni au revocat masura urmariri fata de adolescenta.

In data de 05.11.2017, lucratorii Politiei oras Ianca au fost sesizati de o persoana, cu privire la faptul ca, la data de 04.11.2017, in jurul orei  03.00, numita CEAMA FLORENTINA-LAVINIA, de 16 ani, a plecat de la domiciliu din com. Sutesti, jud. Braila, fara a cunoaste destinatia si nu a revenit.

Semnalmente: constitutie corpolent atletica, greutate cca. 65kg., inaltime 1.65-1.70, fata ovala, ten masliniu, par negru drept lung , ochi albastri. Nu se cunoaste cu ce este imbracata.

Persoanele care pot oferi relatii, sunt rugate a anunta cea mai apropiata unitate de politie ori sa apeleze numarul de telefon pentru apeluri de urgenta 112.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>