Published On: lun, nov. 20th, 2017

Unul dintre criminalii braileanului Sorin Serbu a fost arestat / Ce-au aflat anchetatorii britanici

O executie mafiota a ingrozit Anglia in urma cu o saptamana, un roman, Sorin Serbu, fiind ucis cu sange rece in plina strada. Opt indivizi mascati, membri ai unei grupari mafiote, l-au atacat cu batele de baseball, apoi l-au abandonat intr-o balta de sange.

Politia a arestat joi seara un barbat de nationalitate romana, in conexiune cu crima lui Serbu. Barbatul are 27 de ani si e in continuare in custodia anchetatorilor. “Stim ca cei responsabili de aceasta crima au venit cu doua masini. Au atacat victima in momentul in care aceasta a coborat dintr-un autovehicul in care era pasager”,a spus Inspectorul sef Paul Considine, seful anchetei.

CITESTE SI: Detalii INCREDIBILE despre crima braileanului din Londra / Tabloidele britanice: “Romanul ucis, liderul unei grupari mafiote”

Acesta a mai dezvaluit faptul ca in urma autopsiei s-a stabilit si cauza decesului lui Sorin Serbu: o puternica hemoragie craniana. Practic, spun politistii, atacatorii i-au facut capul tandari, fiind acum clar ca nu au vrut sa il raneasca si sa il sperie pe barbatul originar din Braila, ci sa-l ucida.

Sorin Serbu, 36 de ani, era tatal unui baietel de 10 ani si sosise in Anglia de putina vreme, dar era cunoscut drept seful unei bande de romani care controla o suburbie londoneza.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>