Published On: vin, nov. 24th, 2017

Un transport ilegal de arme a fost interceptat de politistii braileni

La data de 22.11.2017, politisti din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, un barbat, in varsta de 42 de ani, din judetul Cluj, in calitate de angajat al unei societati din judetul de domiciliu, a transportat, cu o autoutilitara, arme din Italia la un armurier autorizat din municipiu.

Cu ocazia verificarilor efectuate de politisti, barbatul nu le-a putut prezenta acestora nici un document din care sa rezulte ca  societatea angajatoare este autorizata sa efectueze operatiuni de transport cu arme si munitii.

Procedand la deschiderea coletelor si verificarea seriilor de pe arme si tevile aferente, politistii au gasit, pe langa cele 45 de arme si 2 tevi rezerva, ce figurau in  documente, alte  6 arme de vanatoare, neinscrise in actele de import, acestea din urma fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Cele 45 de arme si 2 tevi rezerva au fost lasate in custodia Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Braila, pana la finalizarea cercetarilor.

In cauza s-a intocmit dosar penal pentru efectuarea de operatiuni cu arme si munitii letale fara drept si contrabanda calificata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>