Published On: joi, nov. 16th, 2017

Un tirist beat s-a rasturnat cu mastodontul in canalul de la marginea localitatii Gropeni

In noaptea de miercuri spre joi, un constantean s-a rasturnat cu TIR-ul a carui remorca era plica cu grau in apropiere de localitatae Gropeni. Politistii deplasati la fata locului au stabilit ca mastodontul se deplasa spre Braila, pe DJ 212, si la iesire din Gropeni, soferul nu a adaptat viteza intr-o o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat.

TIR-ul s-a rasturat in canalul de la marginea localitatii, iar soferul a ramas blocat in cabina. Acesta a fost scos dupa mai multe eforturi ale lucratorilor de la ISU- Descarcerare. Soferul constantean, de 36 de ani, a fost transportat la spital, insa nu a fost nevoie de internare. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest si rezultatul a fost 0,48 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>