Published On: vin, nov. 24th, 2017

Un tanar de 25 din Republica Moldova a fost depistat de politistii de imigrari din Braila

Un barbat de 25 de ani din Republica Moldova a fost depistat de politistii de imigrari din Braila. Strainul a fost sanctionat contraventional cu suma de 400 de lei si indrumat sa-si reglementeze dreptul de sedere, in calitate de membru de familie al unui cetatean roman

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat un control cu forte proprii, pe raza de competenta, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini.

Astfel, in urma controlului, a  fost depistat cu sedere ilegala, un barbat, in varsta de 25 de ani, din Republica Moldova, care la expirarea dreptului de sedere, conferit de pasaportul biometric, nu a parasit teritoriul Romaniei.

Intrucat, este membru de familie al unui cetatean roman, persoana a fost indrumata sa se prezinte la sediul structurii de imigrari cu documentele necesare, in vederea reglementarii dreptului de sedere.

Totodata, cetateanul strain a fost sanctionat contraventional cu amenda, in cuantum de 400 lei, conform OUG 194/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, privind regimul strainilor in Romania. 

Actiunile desfasurate de catre politistii de imigrari urmaresc asigurarea ordinii si sigurantei cetateanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectarii legalitatii sederii in Romania a strainilor si combaterii migratiei si muncii ilegale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>