Published On: vin, nov. 24th, 2017

Un tanar de 18 ani a ajuns in spatele gratiilor dupa ce a comis mai multe furturi

In cursul zilei de ieri, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si retinut pe un tanar, in varsta de 18 ani, din Braila, banuit ca, in perioada iunie-octombrie a.c., ar fi comis 4 furturi pe raza municipiului, sustragand  mai multe bunuri (un laptob, piese auto, cabluri electrice si tevi de la instalatiile unei camere frigorifice, s.a.), de pe raza municipiului.

In ziua de 21.11.2017, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul banuitului, acesta nefiind gasit la domiciliu.  Cu aceasta ocazie, de la locuinta sa au fost ridicate mai multe bunuri, ce ar proveni din comiterea de infractiuni.

La data de 22.11.2017, politistii au continuat cautarile si l-au depistat pe tanarul in cauza pe raza municipiului, conducandu-l la sediu pentru audieri.

Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>