Published On: mar, nov. 14th, 2017

Un brailean si-a injunghiat sotia, convins ca femeia ii face farmece / Sotia, iubitoare, l-a iertat: “Daca voia sa ma omoare, folosea un cutit mai mare”

Scene desprinse din filmele de groaza in Braila. Un barbat si-a injunghiat sotia, convins fiind ca aceasta ii face farmece. La mai multe luni distanta de scenele respective femeie l-a iertat acesta spunand: “daca voia sa ma omoare, folosea un cutit mai mare”.

Parchetul de pe langa Tribunalul Braila l-a trimis in judecata pentru tentativa la omor pe Vasilica Topor, un brailean care, in seara zilei de 20 iulie 2017, si-a injunghiat sotia, Daniela Topor, pe fondul unui conflict spontan motivat de suspiciunea acestuia ca sotia sa i-ar face farmece, si i-a provocat mai multe plagi penetrante, in diferite zone ale corpului.

Barbatul este si acum extrem de convins ca sotia lui ii vrea raul si se foloseste de tot felul de ritualuri pentru a face asta, insa anchetatorii nu au descoperit decat ca suspiciunile barbatului sunt neintemeiate, sustine Adevarul.ro.

“Inculpatul a considerat permanent ca persoana vatamata practica ritualuri oculte, ii datorita carora a suferit o stare permanenta de slabiciune, ajungand la concluzia necesitatii suprimarii vietii sotiei sale, separarea nefiind indestulatoare. In ziua de 20 iulie 2017, inculpatul s-a deplasat la mormantul mamei sale pe care a observat o bucata de hartie cu trei orificii continand fire de busuioc partial arse si tamaie, precum si o punguta cu pasca, obiecte care i-au intarit convingerea ca se practicase magie si ca autoarea era sotia sa, astfel incat s-a intors la domiciliu, unde a ajuns in jurul orei 20:30. Pe drum, s-a hotarat sa o ucida pe sotia sa”, consemna procurorul de caz in rechizitoriu.

Tribunalul Braila a emis un mandat de arestare preventiva pe numele lui Vasilica Topor, iar expertiza medico-legala psihiatrica efectuata in luna octombrie 2017 de Institutul National de Medicina Legala “Mina Minovici” din Bucuresti a confirmat suspiciunile procurorilor, medicii concluzionand ca Vasilica Topor prezinta o tulburare de personalitate tip paranoid si are discernamantul scazut in raport cu fapta penala pentru care este cercetat. Medicii sustine ca se impune luarea masurii de siguranta a obligarii la tratament medical a barbatului pentru ca acesta sa nu mai raneasca pe nimeni.

Sotia sa, Daniela Topor, care a avut nevoie de ingrijiri medicale serioase pentru a-si reveni, si-a iertat consortul.

”Persoana vatamata a declarat ca, dupa aprecierea sa, inculpatul nu a intentionat s-o ucida, intrucat a folosit un cutit care era o amintire de familie, iar nu unul mai mare, din bucatarie”, a precizat procurorul de caz. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>