Published On: mie, nov. 22nd, 2017

Un brailean catre Dragomir: “Cei la salubritate sunt incompetenti sau nepasatori?” / Dragomir: “Si eu ma intreb acelasi lucru in conditiile in care au fost amendati”

In aceasta saptamana, primarul Marian Dragomir a scris un mesaj pe o retea de socializare in care anunta cu mult entuziasm ca s-a inceput constructia de parcari in mai multe zone din oras. Aceasta postare a edilului sef a adunat multe felicitari din partea brailenilor, dar si inceperea de discutii pe alte subiecte.

Un brailean i-a transmis primarului ca se intreaba daca cei care se ocupa de salubritate sunt incompetenti sau nepasatori. Acesta a subliniat ca, desi brailenii platesc o taxa foarte mare pentru gunoi, sunt nevoiti sa miroasa mormanele de gunoi care se strang la ghene.

“Sunt un cetatean care va admira si va respecta. Imi pun de fiecare data o intrebare. Oare cei de la salubritate sunt incompetenti sau nepasatori? Sa stangi frunzele gramada si sa le lasi tot acolo e normal? Oare cand bate vantul nu le imprastie iar? Pubele pline ochi de gunoi si de jur imprejur la fel. Oare nu exista nimeni sa ii verifice pe acesti incompetenti si sa fie trasi la raspundere? Destul ca platim gunoiul enorm de mult oare trebuie sa il si mirosim? Nu se poate face nimic sau nu se vrea?”, a fost comentariul braileanului.

Dragomir i-a raspuns acestuia ca si el are aceeasi dilema, dar acesta este motivul pentru care s-au investit 2 milioane de euro in ECO S.A.. Mai mult, potrivit unor declaratii ale primarului, investitiile vor continua si in 2018 pentru ca societatea de salubritate a Primariei sa fie dotata cu utilaje moderne.

“Si eu ma intreb acelasi lucru in conditiile in care au fost amendati si unii nu au inteles. Din acest motiv am investit 2 milioane de euro in sociatetea primariei de salubrizare. Noile utilaje vor veni in schimb anul viitor in primavara cand se vor finaliza licitatiile”, a raspuns Dragomir.

Pe acelasi subiect un alt brailean a spus ca aceste investitii in ECO sunt binevenite si i-a transmis edilului sef ca daca va reusi sa rezolve problema cu mizeria din oras va fi o “mare reusita”.

“Daca rezolvati problema salubrizarii orasului este o mare reusita, brailenii sufera din aceasta cauza, dotarea la S.C. ECO S.A. cu utilaje de igienizare stradala cu siguranta o sa schimbe fata orasului, firmele care au contracte cu primaria in ce priveste salubritatea sa li se rezilieze contractele pentru nerespectarea obligatiilor contractuale. Odata cu venirea lunii decembrie Parcul Monument si Oraselul Copiilor sa fie pavoazate de sarbatoare, aratati brailenilor ca se poate si la noi sa fie simtite sarbatorile intr-un mod placut si pe carcotasi ignoratii total, au sindromul <<Gica contra>> adica suparati din nastere, felicitari pentru ce ati facut pana acum si putere sa aveti pentru a realiza in continuare cele promise brailenilor”, a spus cetateanul repectiv.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>