Published On: vin, nov. 17th, 2017

Un brailean care l-a batut cu bestialitate pe un barbat a ajuns dupa gratii

In urma cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat pe un brailean, in varsta de 23 de ani, banuit ca, la data de 11.08.2017, in jurul orei 03:00, l-ar fi agresionat pe un alt barbat, provocandu-i acestuia leziuni care i-au pus in primejdie viata si care i-au cauzat o infirmitate permanenta.

In cursul zilei de ieri, politistii au efectuat o perchezitie la domiciliul acestuia, ocazie cu care a fost adus la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila pentru audieri.  

Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pe o perioada de 24 ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila. In cursul acestei zile tanarul a fost prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>