Published On: mie, nov. 29th, 2017

Un barbat a ajuns dupa gratii dupa ce a violat o batrana de 84 de ani

La data de 25 noiembrie, ora 09:40, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Braila au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie cu privire la faptul ca, in noaptea de 24/25.11.2017, mama sa, in varsta de 84 de ani, care locuieste singura in comuna Tudor Vladimirescu, a fost violata.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca cele sesizate se confirma, iar in cursul zilei de ieri l-au identificat pe un localnic, in varsta de 38 de ani, banuit de comiterea faptei.

Acesta a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru comiterea infractiunilor de viol si violare de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>