Published On: mie, nov. 8th, 2017

Trofeul pentru cel mai performant iluminat public i-a dat aripi primarului / Dragomir: “Ne propunem ca la anul sa castigam premiul pentru cel mai CURAT oras”

In acest inceput de saptamana Municipiul Braila a castigat premiul pentru cel mai performant iluminat public din tara la Gala Asociatiei Municipiilor. Acest trofeu i-a dat aripi primarului Dragomir, iar astazi, in cadrul unei conferinte de presa, a spus ca obiectul sau pentru gala de anul viitor este obtinerea trofeului pentru cel mai curat oras. Acesta declaratie este una foarte indrazneata, avand in vedere ca primarul trebuie sa rezolve intr-un timp relativ scurt doua mari probleme care dainuie de ani buni pe acest segment al curateniei. In primul rand, trebuie rezolvata delasarea si lipsa de interes cu care societatile de salubrizare din oras isi fac datoria, iar in al doilea rand trebuie civilitati foarte multi cetateni care nu tin cont pe unde arunca gunoiul.

CITESTE SI: Braila are cel mai performant iluminat public din tara / Dragomir: “La Braila am reusit sa trecem de la vorbe la fapte”

“Ne propunem ca pentru anul 2018 sa castigam un premiu in zona investitiilor in salubrizare si colectare selectiva. Ati observat ca la ultima sedinta de Consiliu Local, din luna octombrie, Primaria Municipiului Braila a acordat o investitie de 2 milioane de euro in societatea ECO pentru a achita acele datorii istorice ale societatii, dar si pentru a ne tehnologiza si a cumpara masini noi pentru maturat stradal, aspiratoare de strada, masini noi pentru gunoi, masini care aspira frunzele pe domeniul public si 600 de containere noi”, a spus Dragomir.

Intrebat daca obiectivul sau este locul 1 la investitii sau in randul curateniei, avand in vedere ca se pot face investitii de milioane de lei, dar orasul sa arate in continuare ca o cocina, Dragomir a spus ca vrea trofeul pentru cel mai curat oras sau macar isi doreste ca Braila sa fie nominalizate printre cele mai curate orase din Romania.

“Cel mai curat oras! Primaria municipiului Braila va realiza la fel ca si la transport unde acum exista conditiile necesare desfasurarii unui transport civilizat., investitii si pe partea de salubritate. La fel ca si la transportul public, unde vom cumpara anul viitor mai multe autobuze noi pentru a micsora timpii de asteptare in statii, vom face si la salubrizare. Dar aceste investitii pe partea de salubritate nu vor fi suficiente, este important ca si noi, locuitorii acestui oras, sa nu mai aruncam gunoiul pe strada atunci cand Primaria va face toate eforturile pentru a avea o zona cat mai moderna pe salubrizare”, a continuat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>