Published On: mie, nov. 29th, 2017

Taximetrist INCONSTIENT / Desi avea permisul retras din motive medicale, facea in continuare curse in Braila

In ziua de 27 noiembrie, politisti din cadrul Birourilor Ordine Publica si Rutier, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului Braila, pe linia respectarii prevederilor legale privind ordinea si linistea publica, actele de comert  si circulatia pe drumurile publice.

Pe timpul activitatilor au fost verificate 5 unitati comerciale, legitimate 42 de persoane si oprite in trafic 32 autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 15 soferi.

De asemenea, politistii au aplicat 11 sanctiuni contraventionale, dintre care 10 au fost pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, si una conform Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Pe timpul acestei actiuni, in jurul orei 19:30, un brailean, in varsta de 32 de ani, a fost depistat de politisti in timp ce desfasura activitati de transport persoane in regim taxi, pe Bulevardul Dorobantilor intersectie cu strada 1 Decembrie 1918, avand permisul de conducere retras, din motive medicale, din data de 05.04.2017. 

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul avand permisul de conducere retras. Politistii actioneaza zilnic pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>