Published On: mie, nov. 29th, 2017

Scene HORROR intr-o localitate din Romania / Un adolescent de 16 ani a ucis o persoana si a mancat bucati din corpul victimei

Caz socant de canibalism in Sfantu Gheorghe, judetul Covasna. Ancheta desfasurata de procurori in cazul unei crime comise saptamana trecuta a scos la iveala faptul ca un adolescent de 16 ani, banuit de comiterea faptei, ar fi mancat bucati din corpul victimei.

Tanarul a recunoscut in fata anchetatorilor ca este consumator de substante volatile, respectiv Prenadez, de la varsta de sapte ani, noteaza Agerpres.ro. Mai mult, adolescentul a marturisit ca si-a lovit victima cu un bolovan in cap, i-a decupat fata cu un ciob din sticla si ca a mancat o bucata din mandibula acesteia.

Cel suspectat de comiterea crimei le-a spus anchetatorilor ca nu are niciun fel de remuscari.

“Practic, cadavrul era desfigurat, am identificat victima dupa amprente (…) Tanarul a declarat ca nu regreta nimic, nu are nicio remuscare si ca si-ar repeta fapta. A fost arestat pentru 30 de zile, iar azi va fi dus la Spitalul Jilava pentru expertiza psihiatrica”, a declarat, pentru sursa citata, procurorul Adrian Baciu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Covasna.

Potrivit anchetatorilor, tanarul fusese incredintat spre crestere bunicii si in urma cu cativa ani ar fi fost internat la psihiatrie pentru dezintoxicare. In ultima perioada, a fost vazut frecvent in anturajul unor persoane fara adapost care isi duc veacul sub un pod dezafectat peste raul Olt de la intrare in municipiul Sfantu Gheorghe. De altfel, acolo s-a comis crima.

Victima este un tanar de 21 de ani din localitatea Hetea, care traia pe strazile din Sfantu Gheorghe.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>