Published On: joi, nov. 23rd, 2017

Scandal intre Oana Zavoranu si Loredana Chivu

Scandalul intre cele doua cunoscute vedete autohtone a pornit de la faptul ca Oana a fost deranjata teribil, cand a fost obligata sa astepte pentru o sedinta de masaj, la un salon din Bucuresti. Motivul deranjului  Oanei, a fost Loredana Chivu care era asteptata la salonul cu pricina.

De aici, Oana a vorbit foarte urat despre Loredana intr-o emisiune televizata, iar Loredana a intrat imediat in direct sa isi spuna punctul de vedere, unul, bineinteles, neplacut de Oana.

"Sa va spun de la ce a pornit supararea mea. M-am dus la un salon sa ma framante si mi-au zis ca trebuie sa astept. «Vine domnisoara Chivu, ne face poze», mi-au spus. Eu, platitoare, vin pe banii mei si trebuie sa astept dupa o mocangioaica. Eu nu suport ipocrizia. A fi sarac nu e o rusine, a fi bogat nu e o rusine (…) O mie de ameţite care se uita pe contul lui Chivu aia, care are botul atata si fundul… Au ajuns fete tinere la spital. Loredana e cobai. A zis ca vrea sa aiba si ea fundul brazilian, s-a dus, i l-au facut pe moca si are 4 fese! (…) Si nu poate sa-si apropie buza de sus de cea de jos", a spus Oana Zavoranu la "Xtra Night Show" iar dupa interventia Loredanei a adaugat ca este toxica si ca a prostit o gramada de tinere.

"Spre deosebire de ea, traiesc pe banii mei. Muncesc. Oamenii vor sa stie cu ce ma imbrac, ce parfum folosesc", a raspuns Loredana Chivu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>