Published On: lun, nov. 27th, 2017

S-a inceput modernizarea Pietei Concordia / Dragomir: “Aceasta investitie programata pentru 2018 a inceput in noiembrie 2017”

Dupa finalizarea modernizarii Pietei Microhala, primarul Marian Dragomir anunta ca Primaria nu se va opri aici cu investitiile si vor urma modernizari si la alte piete din oras. In aceasta dimineata, edilul sef a postat pe o retea de socializare un mesaj in care precizeaza ca s-au inceput lucrarile de modernizare si reabilitare la Piata Concordia. Dragomir a spus ca investitia de 125.000 de euro era programata pentru anul 2018, dar s-a aratat bucuros ca s-a putut incepe mai devreme.

“MODERNIZAM PIATA CONCORDIA !!! (partea Primariei Braila care a scapat de retrocedari)

Aceasta investitie programata pentru 2018 a inceput in noiembrie 2017 !!!

In luna octombrie am alocat 125.000 euro de la bugetul local pentru modernizari la Piata Concordia: acoperis nou pentru piata si chioscurile aferente, tarabe noi, iluminat, paviment, inchidere perimetrala”, a scris Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>