Published On: lun, nov. 13th, 2017

“Pulanul” “bate” si bisturiul… la pensie! / Simona Draghincescu: “Romania, tara in care Militia este mult mai apreciata decat Medicina!”

Saptamana trecuta, consilierii judeteni au fost nevoiti sa aprobe numirea Liviei Damian pe functia de director al Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Braila. Discutabil la aceasta decizie este faptul ca Livia Damian a iesit la pensie de pe aceasta functie la inceputul anului, dar se pare ca pensia de 6.000 de lei lunar nu-i ajunge si a participat la concursul de ocupare a functiei recent organizat, concurs pe care l-a si castigat. In cadrul sedintei CJ de indata, fosta si mai nou actuala sefa de la Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor Braila a spus ca a iesit la pensi conform legii si ca-si merita banii respectivi. La finalul acestei declaratii, Simona Draghincescu(PND) i-a replicat ca un chirurg dupa o viata in spitale, unde salveaza vieti, iese cu o pensie de nici 2.000 lei.

CITESTE SI: Sefa Directiei Judetene de Evidenta a Persoanelor Braila a fost reangajata pe acelasi post de pe care se pensionase / Pensia si salariul ii aduc in conturi lunar circa 15.000 lei

Ulterior, Draghincescu a comentat spunand ca desi traim de 27 de ani intr-o “democratie originala”, “militienii” au acelasi statut special ca si in perioada raposatului.

“<<Pulanul>> bate si bisturiul … la pensie!

Romania, tara in care Militia este mult mai apreciata decat Medicina! Dupa 27 de ani de "democratie" originala constat ca salariile si pensiile cetatenilor sunt la fel ca in dictaturile recunoscute. Numai acolo un militian are salariul si pensia mai mare decat un medic, orice specialitate ar avea acesta, decat un avocat, profesor, inginer , actor sau orice alta categorie sociala. Se rasplatesc serviciile aduse! Statul totalitar rasplateste oamenii institutiilor de forta!”, a scris Simona Draghincescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>