Published On: mie, nov. 22nd, 2017

Proxenetii clanului “Matache” au facut peste jumatate de milion de euro din proxenetism si s-au ales cu doi ani de inchisoare cu suspendare

In aceasta saptamana, magistratii braileni au definitivat si a dat un verdict in dosarul “Matache”, dosar in care cinci barbati au fost trimisi in judeteta pentru proxenetism. Cei cinci barbati nu au petrecut prea mult timp in arest, acestia fiind judecati sub control judiciar. Mai mult, dupa ce barbatii au facut sute de mii de euro din proxemetism, mai concrent 600.000 de euro potrivit procurorilor, magistratii braileni au decis ca acestia sa primeasca o pedeapsa de doi ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere.

Reamintim ca la data de 7 decembrie, politistii Inspectoratului de Politie Judetean, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, au efectuat 12 perchezitii domiciliare, in municipiul Braila, la locuintele a 9 persoane banuite de savarsirea infractiunii de proxenetism.

Din cercetari a reiesit ca, incepand cu anul 2011, persoanele vizate ar fi racolat, determinat si inlesnit practicarea prostitutiei de persoane de sex feminin, in state ale Uniunii Europene, obtinand astfel foloase materiale substantiale. In urma perchezitiilor, au fost ridicate, in vederea cercetarilor, aproximativ 400 de grame de bijuterii din aur, 25.000 de euro, 5.000 de lei si 2.850 de lire.

In total au fost aduse la audieri, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, pentru audieri 9 persoane printre care patru barbati, Mihai Bogdan Matache(37 de ani), proprietarul restaurantului „Casa Matache”, Andrei Iordache(29 de ani), zis „Andrei Englezu”, Simion Georgel(28 de ani), zis „Gina” si Dragos Negreiu(29 de ani). Acestia au fost incarcerati in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>