Published On: lun, nov. 27th, 2017

Primaria va prelua in decembrie “Oraselul Copiilor” / Dragomir promite o modernizare totala a parcului in 2018, dar si constructia unui skatepark

In vara acestui an, primarul Marian Dragomir spunea ca Primaria intentioneaza sa preia “Oraselului Copiilor” de la Administatia Pietelor, unde se afla in prezent. La acea vreme edilul sef spunea ca isi doreste tranformarea acestui loc de joaca intr-unul dintre cele mai moderne din tara, iar intrarea va fi gratis, nu cum este in prezent contracost.

“Acesta va fi, sa spunem asa, si motivul pentru  care la rectificarea de buget vom aloca fonduri suplimentare pentru parcurile de joaca din oras. Vom veni la rectificarea de buget cu sume mult mai mari pentru parcurile de joaca si nu va ascund faptul ca intentionam ca la o sedinta viitoare sa preluam de la Administratia  Pietelor Parcul de joaca din parcul Monument, astfel incat sa nu mai avem acces cu plata unei taxe – modice, dar plata unei taxe – in acel parc de joaca si Primaria municipiului Braila sa poata  sa investeasca  acolo in realizarea unui parc foarte mare. Consider ca acela va fi anul viitor in executie si va fi unul dintre cele mai moderne parcuri din municipiul Braila si poate chiar si din zona”, spunea Dragomir la perioada respectiva.

Dupa mai multe luni bune de la acest anunt, Primaria va prelua intr-un final administarea locului de joaca respectiv. In cea mai recenta conferinta de presa, Dragomir a spus ca in luna decembrie Primaria va prelua “Oraselul Copiilor” de la Adminsitratia Pietelor. Acesta a adaugat ca in 2018 isi doreste o modernizarea totala a locului respectiv, dorind sa fie montate instalatii de joaca pe grupe de varsta pentru copii, aparate de fitness, dar si un skatepark.

“Vrem anul viitor sa modernizam toate parcurile existente. Urmeaza ca in luna decembrie sa preluam de la Administratia Pietelor parcul existent in Monument pentru a fi modernizat pe banii Primariei si sa avem acolo intrarea gratuita. In acel parc vor fi montate instalatii de joaca pe grupe de varsta pentru copii, aparate de fitness si parcul de skate, il vom face in Monument. Imi aduc aminte, in campania electorala era asa o bascalie generala cum vor accesa brailenii aparatele pentru fitness. Eu am fost zilele trecute prin oras, sa stiti ca am vazut si tineri, dar si batrani care foloseau acele aparate. In weekend chiar daca nu erau finalizate lucrarile si un mod normal nu aveau voie sa intre in acel perimetru se statea la rand ca oamenii sa testeze acele aparate. Probabil era si elementul de noutate. Eu cred ca acesta aparate sunt pentru toti: copii, adulti si batrani, pentru ca miscarea este benefica tuturor”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>