Published On: mar, nov. 7th, 2017

Primaria va plati 400.000 lei pentru impodobirea orasului de sarbatoare

La fel ca si anul trecut, si in acest an firma “Luxten” se va ocupa de “impodobirea” orasului de sarbatoare. Angajatii acestei societati au inceput din acesta saptamana montarea instalatiilor luminoase. Pe mai multe strazi din municipiu aceasta actiune s-a finalizat, iar pe alte este in plina desfasurare. Edilul sef a spus ca aprinderea luminilor se va face ca si anul trecut, de Ziua Nationala, adica la 1 decembrie. Mai mult, acesta a adaugat ca targul de iarna, care a fost amenajat in premiera pentru Braila anul trecut in fata Primariei, se va intoarce si in acest an.

Dragomir sustine ca 60% din instalatia festiva folosita in acest an este noua si ca Primaria va plati pentru iluminatul de sarbatori cam aceeasi suma ca si anul trecut, aproximativ 400.000 lei. Potrivit primarului, Braila achita printre cele mai scazute preturi pentru iluminatul festiv din tara, raportat la numarul mare de instalatii de care se vor bucura brailenii. Comparativ, primaria din orasul vecin, din Galati, va plati de peste patru ori mai mult, adica in jur de 1.7 milioane lei.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>