Published On: mar, nov. 28th, 2017

Premierul Tudose a zis pas receptiei de Ziua Nationala, de la Palatul Cotroceni din cauza unor probleme in Braila

Mihai Tudose a anuntat, luni, ca nu va participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Nationale, el invocand faptul ca are niste probleme in Braila. El spune, insa, ca va fi prezent la parada de Ziua Nationala a Romaniei, de la Arcul de Trimf. Tot acolo urmeaza sa fie prezent si liderul PSD Liviu Dragnea, potrivit secretarului general al PSD, Marian Neacsu.

Premierul a fost intrebat luni, la Parlament, daca va participa la receptia organizata de presedintele Iohannis. “Nu e vorba de decizie. Nu pot sa merg la receptie, avand niste probleme la Braila. La parada merg”, a spus Mihai Tudose.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu a dezvaluit, luni, unde va merge liderul PSD Liviu Dragnea, de ziua nationala a Romaniei.

Intrebat daca exista o decizie in PSD referitoare la locul unde va merge liderul formatiunii, Liviu Dragnea, de 1 Decembrie, Neacsu a raspuns: “Din cate stiu pana in momentul asta, presedintele partidului si mare parte din conducerea partidului vor participa la parada aici, la Bucuresti, inclusiv Liviu Dragnea”.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>