Published On: lun, nov. 27th, 2017

Politistii braileni actioneaza pentru prevenirea accidentelor rutiere / In mai putin de o saptamana au constatat aproape 500 de abateri la regimul rutier

Politistii rutieri au actionat si saptamâna aceasta pentru salvarea de vieti si prevenirea accidentelor rutiere grave.

In urma activitatilor din teren, au fost constatate aproape 500 de abateri de la legislatia rutiera, au fost retinute peste 40 de permise si certificate de inmatriculare.

In perioada 19 – 25 noiembrie a.c., politistii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila au actionat pe arterele rutiere din municipiu si judet pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum si pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere.

In urma activitatilor, au fost constatate 488 de abateri la regimul rutier si au fost retinute in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce 25 permise de conducere auto. De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, politistii au retras 20 de certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>