Published On: vin, nov. 24th, 2017

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul tanarului care a murit la E-uri

Share This
Tags

La data de 22.11.2017, ora 16:00, politistii au fost sesizati, prin apel 112, de catre un brailean cu  privire la faptul ca un coleg de serviciu a fost gasit decedat in iluminatorul unui bloc din municipiu, ce face legatura intre doua scari, pe planseul de la parter, unde se arunca resturile menajere. 

Ajunsi la fata locului, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, fiind vorba despre un tanar, in varsta de 27 de ani, din Braila.

CITESTE SI: TRAGEDIE la E-uri / Un tanar de 27 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 8

Din primele verificari, polisistii au stabilit ca tanarul se afla in timpul programului de lucru si, desfasurand activitati specifice la etajul 8, a incercat sa traverseze dintr-o scara in alta a blocului respectiv pe culoarul de trecere situat in iluminatorul blocului, s-a dezechilibrat si a cazut, rezultand decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Braila,in vederea efectuarii necropsiei.

In cauza  a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa si penru stabilirea cu exactitate a tuturor imprejurarilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>