Published On: vin, nov. 3rd, 2017

PNL Braila = “Vorba lunga, saracia omului”

Membrii PNL Braila sunt mari iubitori ai vorbii lungi. Astazi, conferinta de presa a liberalilor braileni a fost foarte lunga, un lucru obisnuit. Desi, s-au discutat doar cateva subiecte, si acelea ajung deja sa plictiseasca atat presa, cat si cetatenii, si anume taxa pe apa de ploaie si taxa de salubritate, au lungit conferinta foarte mult. Acesta doua subiecte au fost principalele guri de tun folosite de liberali pentru a ataca social democratii. Liberalii, prin vocea neinfricatului lor lider, Alexandru Danaila, care a folosit acelasi discurs, prin care isi glorifica propriul partid, spunand ca ei vor doar binele cetatenilor, iar cei din PSD ii opresc din atingerea acestui obiectiv.

Din pacate aceasta dorinta inegalabila de a ajuta brailenii sa plateasca facturi mai mici, nu era numarul unu pe ordinea lor de zi nici cand detineau fraiele orasului, nici cand erau brat la brat cu PSD-ul. Acum cand si-au pierdut foarte mult din credibilitate in randul cetatenilor, incearca cu tot ce au sa-si formeze o noua imagine de luptatori pentru binele cetatilor.

Acum sa fim seriosi, timp de 27 de ani lucrurile care au miscat in Braila tind spre zero, indiferent de culoarea politica care a fost la putere. Acelasi lucru fiind subliniat si de liberalul Sirbu in aceasta conferinta de presa, cand a vorbit de situatia drumurile judetene. Totusi, o astfel de declaratia, in care spune ca timp de 27 de ani multe drumuri judetene nu au vazut pic de asfalt, pare putin ipocrita, avand in vedere cele subliniate mai sus, faptul ca nu doar PSD a detinut puterea, ba mai mult o buna perioada de timp cele doua partide au fost “bot in bot”, in perioada USL.

Acum nu trebuie nici sa sustinem PSD-ul, pentru ca pana la urma, in ultima perioada, lucrurile, indiferent de domeniu, cam stagneaza sau se misca foarte timid, iar social democratii se ascund in spatele unei legislatii ambigue, care ar putea fi schimbata, avand in vedere faptul ca in fruntea, atat a Guvernului, cat si a Camerei Deputatilor, sunt social democrati.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>