Published On: mie, nov. 15th, 2017

Patru braileni au fost prinsi de politisti cand incercau sa-si faca joint-uri in spatele unui bloc

La data de 13 noiembrie, ora 14 :00, politisti din cadrul Politiei Municipiului Braila au depistat un grup format din patru tineri, cu varste cuprinse intre 22 si 28 de ani, din Braila, ce se aflau in spatele scarii unui bloc din municipiu.

In urma efectuarii unui control corporal, asupra a doi dintre acestia au fost gasite doua topuri cu foite pentru confectionarea tigarilor, iar la aproximativ un metru de ei a fost gasit un plic autosigilant ce continea o substanta vegetala de culoare verzuie.

Cele patru persoane au fost conduse la sediul Politiei Municipiului in vederea continuarii cercetarilor, iar bunurie gasite asupra lor au fost ridicate de politisti.

Cercetarile vor fi continuate de catre politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, sub coordonarea procurorului de caz, in cauza intocmindu-se dosar penal pentru efectuarea de operatiuni cu produse stiind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>