Published On: vin, nov. 24th, 2017

O societate din Braila aprovizioneaza unitatile militare din Fortele Navale Romane cu varza murata

Ministerul Apararii Nationale a atribuit recent un contract de furnizare varza alba murata capatani pentru unitatile militare din Fortele Navale Romane.

Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat pretul cel mai mic. Au fost primite doua oferte, iar castigatoarea a fost desemnata societatea Stedyan Com din Braila. Valoarea estimata totala a fost de 27.255 lei.

Conform datelor de la Registrul Comertului Braila, SC Stedyan Com cu sediul social in Braila, strada Scolilor, numarul 39 are un capital social subscris de 225.200 lei, integral varsat si un singur asociat, Dumitru Danut Sterea care este si administatorul societatii. Domeniul de activitate principal al firmei il reprezinta comertul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun. Societatea a luat nastere in 2003. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>