Published On: mie, nov. 29th, 2017

O adolescenta de 17 ani a disparut de acasa / Politistii au solicitat urmarirea la nivel national si international

disparuta_noiembrie_infobrailaLa data de 28 noiembrie, ora 9:30, o braileanca s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a sesizat disparitia, de la data de 26.11.2017, a nepoatei sale,  Ciocan Maria Marta, in vârsta de 17 de ani, care a plecat in mod voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit.

Semnalmente: inaltime 160 de cm, constitutie slaba, ochii verzi, parul blond vopsit, lung pâna la umeri, are o cicatrice post-operatorie pe abdomen.    

Imbracaminte si incaltaminte: geaca de culoare mov cu gluga, pantalon tip blug de culoare albastru, cizme din piele sintetica de culoare negru.

Pentru Ciocan Maria Marta s-a solicitat urmarirea la nivel national si international. Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care aceasta se afla sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>