Published On: mie, nov. 1st, 2017

Ministrul Energiei are planuri mari pentru Termocentrala de la Chiscani

Termocentrala de la Braila a fost preluata de Complexul Energetic Oltenia, in contul unor datorii. Grupurile pe gaze de la Chiscani nu au functionat niciodata. Salariatii de la Braila au primit an de an salarii si prime. Afacerea de la Chiscani s-a dovedit pana acum falimentara pentru Complexul Energetic Oltenia pentru ca nu a produs vreun megawat, ci doar a presupus costuri cu salariile si intretinerea. Ramane de vazut ce planuri are Ministerul Energiei cu grupurile pe gaze de la Braila. Daca vor fi puse in functiune si vandute sau pastrate in cadrul Complexului Energetic Oltenia si cu ce costuri.

Deputatul de Gorj, Dan Vilceanu, a declarat, la un post local de radio, ca nu este de acord cu afirmatiile ministrului Energiei, Toma Petcu, potrivit caruia ar putea fi investiti bani in grupurile pe gaze de la Chiscani, Braila. Parlamentarul este de parere ca profitul Complexului Energetic Oltenia ar trebui sa ramana in Gorj si sa fie investit in carierele miniere si in grupurile energetice din judet, pentru ca profitul a fost facut in Gorj: “Oamenii se asteptau sa li se spuna cu cat vor creste salariile, daca vor creste salarile. Cum va fi investit profitul pentru conditii mai bune de munca pentru cei care l-au realizat. Profitul CEO a fost realizat in Gorj si trebuie investit in Gorj. Ministrul Energiei a vorbit despre investitii in grupurile pe gaze de la Braila. Toata lumea credea ca va vorbi de investitii la Gorj”, a spus Dan Vilceanu, care se afla in conflict cu liderii FNME si administratia CEO.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>