Published On: mie, nov. 22nd, 2017

MedLife a deschis o clinica ultramoderna in Braila / Investitia totala a fost in jur de 700.000 de euro

Share This
Tags

medlife_infobrailaMedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, continua planurile de extindere si a deschis prima hyperclinica in Braila, care pune la dispozitia brailenilor servicii integrate de ambulator, imagistica si analize de laborator. Investitia in noua unitate a fost de 700.000 de euro.

Hyperclinica MedLife Braila se intinde pe o suprafata de 540 de metri patrati si ofera pacientilor servicii medicale multidisciplinare si tratamente pentru 24 de specialitati, printre care neurologie, cardiologie, ginecologie, ecografie, pediatrie, gastroenterologie, ORL si dermatologie. Noua unitate cuprinde sala de investigatii gastroenterologice, un salon si 14 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice. Echipa medicala este formata din circa 60 de angajati, medici si personal de suport.

La inaugurarea clinicii a fost si primarul Dragomir care a spus ca este bucuros ca s-a facut o astfel de investitie in oras si le-a multumit reprezentantilor clinicii ca le ofera posibilitatea brailenilor sa aleaga servicii de calitate

“Eu sunt foarte bucuros, astazi, ca vin sa descopar un spatiu care ani de zile nu a avut cea mai buna destinatie, osciland intre diverse alte destinatii este transformat astazi printr-o investitie mare pentru a oferi servicii de calitate in sanatate tuturor brailenilor. Dumneavoastra ati creat alternativa astazi, ne dati posibilitatea sa alegem si acesta este un lucru foarte important deoarece noi trebuie sa avem de fiecare data posibilitatea de a merge pe un anumit segment, pe cel public sau pe cel privat. Si aici trebuie sa avem o concurenta care trebuie sa recunoastem ca este in avantajul nostru. Vreau sa va felicit ca dumneavoastra prin aceasta investitie nu contribuiti doar la ridicarea calitatii vietii brailenilor, ci si la bugetul Primariei Municipiului Braila, iar pentru noi lucrurile acestea sunt foarte importante.(…) Eu ca reprezentant al Administratie Publice va multumesc o data in numele brailenilor pentru investitia facuta aici si va felicit, dar si din punct de vedere al incasarilor pentru ca dumneavoastra contribuiti incepand de astazi in mod direct la bugetul primariei si va spun ca slava domnului avem ce face cu banii dumneavoastra”, a spus Dragomir.

“Inaugurarea unei noi hyperclinici si prima din Braila, cea de-a 19-a din portofoliul MedLife, sustine planurile noastre de extindere si dezvoltare nationala. Vom prospecta in continuare piata in vederea extinderii la nivel national in orasele cu o populatie medie, atat prin achizitii, cat si prin proiecte de tip green field”, a mentionat Mihai Marcu, presedinte si CEO al MedLife inaintea inaugurarii clinici.

Grupul MedLife are un istoric de succes in ceea ce priveste atat cresterea organica, cat si cresterea prin achizitii. Incepand cu 2009 a deschis sau a achizitionat 83 de unitati medicale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>