Published On: vin, nov. 10th, 2017

Marian Dragomir, dupa ce primele plombari s-au facut in valuri: “La primele plombari nu am fost multumit”

De mai putin de doua saptamani la nivelul intregului municipiu s-a inceput campania de plombare, mult asteptata de brailenii care-si “rupeau” masinile in craterele din sosele. La scurt  dupa depararea acestor lucrari, o vocea a opozitiei brailene, si anume, liberalul Marian Sirbu a spus ca pana acum plombarile au fost facute de mantuiala, aceasta societate care a castigat contractul, facand o treaba la fel de “buna” ca si predecesorii sai.

“Cu tristete va anunt ca firma care face plombari la Braila executa lucrari de aceeasi calitate ca si cei dinaintea lor. Uitati-va la plombe, veti vedea ca sunt denivelate, sunt facute in acelasi stil. Probabil ca sunt aceiasi oameni care lucreaza si au schimbat doar firma, in rest nu se vede nicio diferenta. Mergeti pe strada Grigore Alexandrescu si veti vedea acolo cum plombele sunt puse in valuri. Si sunt utilaje, intr-adevar, noi. Eu va spun ca si cu utilajele vechi se facea treaba mai buna decat cu utilajele astea noi. Problema nu e de utilaj, utilajul face ce-i cere omul. Ca daca-i utilaj nou, el nu merge singur, e tot un om care-l utilizeaza. Si interesul acelor oameni exista sau nu exista”, a spus Sirbu.

La scurt timp dupa aceasta declaratie a liberalului, primarul Dragomir a picat de acord cu acesta si a spus ca nu este multumit de primele lucrari, dar incet incet lucrurile devin mai bune.

“Noi acum, dupa cu ati observat, am inceput sa reparam foarte multe dintre acele gropi pe strazile secundare. Atat timp cat vremea ne permite vom folosi aceasta solutie normala. Daca vreme se va strica si nu vom mai putea, atunci vom interveni si cu mixtura stocabila. Avand in  vedere ca este o societate noua pe acest domeniu, la primele plombari nu am fost multumit. Dar acum am observat ca incep sa lucreze mai bine”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>