Published On: joi, nov. 2nd, 2017

Marian Dragomir: “Asteptam livrarea utilajelor Primariei de intretinere a strazilor. Toate sunt NOI!”

Marian Dragomir a spus in mai multe randuri ca Primaria isi va forma propriul serviciu pentru plombarea gropilor de pe strazi si intretinerea trotuarelor, pentru a nu se mai astepta dupa licitatii si contestatii cand este nevoie de o interventie rapida. La inceputul anului edilul sef spunea ca pana la finalul verii vor fi achizitonate utijalele necesare pentru dotarea acestui serviciu.

”Am inceput deja sa discutam cu domnul viceprimar pe o serie de utilaje care ne sunt necesare pentru ce inseamna plombarea gropilor si asfaltarea trotuarelor din municipiu. In cursul lunii februarie, cel tarziu, vom avea o propunere de organigrama marita la SUPAGL (n.r. Serviciul de Utilitate Publica si Gospodarire Locala), cu posturi aferente celor care doresc sa lucreze pe aceste utilaje. Voi face mentiunea ca banii vor fi din economia de la licitatia de asfaltare a anului trecut. Nu mai facem SRL, ci un serviciu propriu al Primariei. Vom cumpara utilaje mici, ca sa ne ducem foarte mult pe zona pietonala”, spunea la periaoda respectiva Marian Dragomir.

Din pacate, termenul anuntat de Dragomir in conferinta de presa respectiva s-a prelungit cu cateva luni. Recent, acesta a spus ca au fost incheiate contractele pentru achizitionarea utilajelor si acum se asteapta livrarea acestora. Acesta a subliniat faptul ca toate utilajele sunt NOI.

“Am incheiat contractele pentru utilajele proprii ale Primariei Municipiului Braila si asteptam acum sa se faca efectiv livrarea acestor utilaje. Toate utilajele sunt NOI!”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>