Published On: joi, nov. 2nd, 2017

Marian Dragomir: “Anul viitor vom avea statii noi de autobuze”

In ultima sedinta a Consiliului Local Municipal, unul dintre consilieri a dorit sa-i transmita primarului Dragomir ca foarte multi cetateni s-au plans ca majoritatea statiilor de autobuz si tramvai din municipiu, cu exceptia celor de la capat de linie, nu sunt prevazute cu banci.

“Mi-au semnalat foarte multe persoane ca nu nicio statie de autobuz sau tramvai, cu exceptia celor de la cap de linie, nu au banci. Sunt persoane in varsta care nu au unde sa stea efectiv. In toate orasele din tara asta statiile de autobuz au banci”, a spus consilierul respectiv.

Dragomir i-a raspuns acestuia ca licitatia pentru proiectarea unor statii noi in municipiu s-a finalizat, contractul fiind atribuit unei societati. Variantele de statii noi prezentate sunt prevazute cu banci. Edilul a sublinat faptul ca din 2018 brailenii se vor bucura de noile statii de autobuz.

“O firma a castigat licitatia in vederea proiectarii noilor statii din municipiul Braila de pe Calea Calarasilor, Buzaului si Calea Galati. Acele statii, asa cum ne-au prezentat mai multe variante la sedinta comuna pe care am avut-o, prevad si banci. In concluzie, anul viitor vom avea si statii noi de autobuze cu banci, pentru ca deja suntem in procedura de predare a documentatiei respective”,  a declarat Dragomir. 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>