Published On: mar, nov. 21st, 2017

Marian Dragomir: “A inceput constructia noilor parcari in Braila / Mai multe parcari, mai putine masini pe strada”

Primarul Marian Dragomir a scris un mesaj pe o retea de socializare ca in aceasta saptamana s-au demarat lucrarile de constructie a noilor parcari in municipiu. Acesta a subliniat ca zonele alese se afla in tot orasul, dar in special in zonele unde unde administratorii si presedintii asociatiilor de proprietari si-au manifestat deschiderea fata de aceste proiecte.

“A INCEPUT CONSTRUCTIA NOILOR PARCARI IN BRAILA !!!

Au fost alese zone din tot orasul, in special din zone unde administratorii si presedintii asociatiilor de proprietari si-au manifestat deschiderea fata de aceste proiecte.

Lotul 1 – 38 de locuri de parcare in fata noului Bazin Olimpic situat langa Sala Polivalenta. Licitatia a fost finalizata, si s-a semnat contractul. Se lucreaza la proiectare si in primavara vor incepe lucrarile.

Lotul 2 – 228 locuri de parcare. Licitatia a fost finalizata, si s-a semnat contractul. Au inceput lucrarile la Policlinica din Hipodrom unde se vor face 93 de parcari pentru a decongestiona traficul, a transforma un teren plin de noroi intr-o parcare moderna, si intre Sos. Buzaului si Str. Calugareni langa Gradinita 51, Bl. B2, B18 si B19 pentru a transforma maidanul pe care merg catre Scoala Fanus Neagu sute de parinti si copii intr-o zona decenta. In primavara incep lucrarile in alte zone: Cartier Viziru – zona blocurilor 12, 13 si 14, Al. Nada Florilor (intre Gara si Autogara) blocul 9 si intre B-dul Dorobanti si Str. Rosiori in zona blocurilor B16, B18 si B19

Loturile 3 si 4 se afla la finalul faze 1 proiectare si urmeaza a fi desfasurate licitatiile publice astfel incat in primavara sa inceapa lucrarile in zonele: Al. Lebedei (intre C. Calarasilor si Gr. Alexandrescu), Str. Sebesului (Bl. D1), Buzaului (Bl. B30 si B 31), Dorobanti (Bl A 28 si A31), Al Invatatorilor (Bl. G7, G8 si Z), Str. O. Doicescu (Bl. A1 si A2), Cart. Obor – Str. I. Ionescu de la Brad (Bl. AF1,AF2, AF3 si AG1, AG2), C. Galati (in spatele Bl. 10), Str. Plantelor (in spatele Bl. 8), I. C. Bratianu (de la Cresa 2 pana la Str. Apolo), Buzaului (intre S. Barnutiu si Comunarzi – dela A 8 si A9bis pana la A6 si A4)

La Lotul 5 urmeaza postarea in Sistemul electronic de Achizitii Publice pentru faza 1 proiectare si include zona situata intre Strazile Dorobanti / Tineretului / Ghioceilor.

Mai multe parcari, mai putine masini pe strada!” a scris Dragomir pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>