Published On: vin, nov. 10th, 2017

Lucrarile de la Armonia avanseaza rapid / Cand incep angajarile la fabrica chinezilor

In ultima perioada foarte multi braileni au intrebat in ce stadiu se afla lucrarilor la fabrica de corpuri de iluminat, ce urmeaza sa se construiasca in locul fostului complex comercial Armonia. Principala necunoscuta acestora a fost data la care se incep efectiv angajarile. Mai mult, in mediul online au circulat zvonuri si discutii cum ca constructia fabricii ar fi intrat in impas. Aceste zvonuri au fost infirmate de primarul Dragomir care a spus ca lucrarile la fabrica au avansat foarte mult, incepandu-se deja lucrarile la interiorul cladirii. Totodata, in aceste zile au fost aduse si primele utilaje din China. Edilul sef a clarificat si situatia cu angajarile, avand in vedere ca in mediul online au circulat nemultumiri printre unii braileni, care s-ar fi plans ca si-au lasat CV-ul la paznicul din zona. Dragomir a spus ca angajarile efective vor incepe in primavara anului viitor, iar cand acestea vor incepe acest lucru se va face public.

“Noi am avut o discutie cu cei de la Armonia. Vom avea si o intalnire in cursul zilei de astazi… Ei nu au inceput oficial recrutarile pentru personalul care va lucra in acea fabrica. In momentul in care vor incepe angajarile vor face public locul in care se depun CV-uri, pe ce mail se trimit. Noi estimam ca ei vor sa faca aceste angajari din primavara anului 2018. Este un lucru important faptul ca au avansat foarte mult si au inceput deja sa lucreze la interior, adica au terminat partea de demolare si au inceput sa lucreze la interior. Exista informatii care vor fi certificate astazi, daca au venit si primele utilaje din China. La fel, un numar de absolventi, care au calificare in zona graficii pe calculator au plecat la specializare in China. Nu sunt foarte multi, sunt cinci sau sase. Acestia vor lucra pe partea de editare grafica anul viitor. Deci se fac niste pasi concreti”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>