Published On: vin, nov. 10th, 2017

Kaufland Romania, prima multinationala care a anuntat cresterea salariilor brute dupa schimbarea Codului Fiscal

Dupa aprobarea Ordonatei care prevedere mai multe modificari la Codul Fiscal, printre care trecerea platii contributiilor sociale la angajat, multinationala cu cei mai multi angajati din Romania a anuntat oficial ca va majora salariul brut al angajatilor

Este vorba despre Kaufland, care a anuntat joi ca va prelua contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, ca urmare a modificarilor legislative.

“Astfel, fiecare angajat Kaufland Romania va avea un salariu net mai mare, in medie cu 1,5%”, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

“Compania intelege astfel sa linisteasca ingrijorarile salariatilor si familiilor acestora si ii asigura ca, dincolo de schimbarile legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranta lor salariala”, a declarat Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland Romania.

Ulterior acestui anunt, premierul Tudose a postat, pe Facebook, un mesaj scurt in care il ataca pe Bogdan Hossu, presedintele CNS "Cartel ALFA”, despre care afirma ca s-a transformat in liderul de sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri care vor sa scoata bani din tara fara sa plateasca impozite statului roman.

"Apreciem faptul ca oamenii de buna-credinta si liderii de sindicat nu s-au lasat pacaliti de „fostul” lor coleg, Bogdan Hossu. Acesta, mai nou, s-a transformat in liderul de sindicat al bancherilor si al unor oameni de afaceri, care vor sa scoata bani din tara fara sa plateasca impozite statului roman, adica noua, romanilor, pentru sanatate, educatie, infrastructura", afirma premierul, comentand astfel anuntul Kaufland.

Precizam ca potrivit Ziarului Financiar lantul de hipermarketuri Kaufland Romania este cel mai mare angajator din Romania, cu peste 16.400 de salariati la finalul lunii septembrie.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>