Published On: mar, nov. 28th, 2017

Jandarmii braileni alaturi de cetateni de Ziua Nationala a Romaniei

Inspectoratul de Jandarmi Judetean Braila va asigura protectia participantilor, ordinea si linistea publica pe timpul desfasurarii manifestarile prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei precum si pe timpul desfasurarii “Targului de iarna” din perioada 01 – 10.12.2017.

 Astfel, efectivele de jandarmi, impreuna cu reprezentanti ai altor institutii din cadrul M.A.I., vor lua masurile necesare pentru desfasurarea civilizata a manifestarilor cu caracter comemorativ si cultural-artistice.

Jandarmii braileni vor fi prezenti alaturi de cetateni pe platoul din Piata Independentei, pe timpul activitatilor ce se vor desfasura aici, dar vor avea si misiunea de a veghea ca parada militara, la care va participa si o subunitate din cadrul Jandarmeriei Braila, sa se desfasoare in conditii de siguranta.

In data de 01.12.2017 incepand cu ora 1500, jandarmii braileni vor asigura masurile necesare pe timpul desfasurarii paradei Colindatorilor, parada desfasurata pe traseul Benzinaria MOL-Calea Calarasilor-Bariera Calarasi-Palatul Administrativ, parada care se va desfasura si in data de 02.12.2017 incepand cu ora 1500 pe traseul Gara C.F.R.-Str. G-ral Ieremia Grigorescu-B-dul. Independentei-Piata Independentei.

De asemenea, pe perioada desfasurarii “Targului de iarna” jandarmii braileni vor asigura masurile necesare pe timpul desfasurarii manifestarilor artistice care se vor desfasura in Piata Independentei.

Pe perioada minivacantei de 1 Decembrie, jandarmii vor executa misiuni de mentinere a ordinii si linistii publice in cooperare cu lucratori de politie, in mediul urban si rural, pentru prevenirea producerii unor fapte antisociale.

Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, Jandarmeria Braila recomanda participantilor la aceste manifestari sa respecte indicatiile si masurile luate de fortele de ordine si sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul in care sunt martorii savarsirii unor fapte antisociale sa solicite sprijinul patrulelor de jandarmi.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>