Published On: mar, nov. 21st, 2017

Incepe razboiul intre bandele de romani din Londra dupa asasinarea braileanului Sorin Serbu: “Oricine a facut asta va fi distrus”

Dupa ce Sorin Serbu, zis ”Braileanul”, a fost asasinat in plina strada, la Londra, pe retelele de socializare au aparut mesaje de amenintare si juraminte de razbunare, iar politia se teme acum de un razboi intre bande de interlopi romani, sustine Stirileprotv.ro.

Potrivit The Sun, apropiatii lui Serbu anunta pe Internet ca isi vor razbuna prietenul. Acesta a fost omorat saptamana trecuta de oameni inarmati cu bate de baseball, dar politia nu a arestat inca pe nimeni in legatura cu aceasta crima. Totusi, scrie The Sun, este investigata o posibila legatura intre moartea interlopului din Braila si un incident din Luton, unde un tanar a fost batut cu salbaticie intr-o parcare.

Unul dintre mesajele publicate pe retele de socializare, semnat de Ioan Moldovan, scrie ca “oricine a facut asta (asasinarea lui Serbu) va fi distrus”.

Un altul, numit Lory, scrie: ”Sunt sigur ca Dumnezeu ne va da dreptate” si ii indeamna pe adeptii lui Serbu sa divulge numele celor care l-au tradat.

Acelasi Lory adauga: ”Nasul era foarte inteligent si avea o pozitie foarte buna in Londra. Tragedia nu avea loc daca nu ar fi fost surprins. Cineva l-a vandut”.

The Sun scrie ca atat politia britanica, cat si cea romana, se tem de represalii. ”Nivelul amenintarilor on-line arata ca asasinarea lui Serbu nu a incheiat un razboi. A fost doar inceputul”, a declarat o sursa din justitia din Romania. ”Multe bande si-au mutat afacerile in Londra, in special in orasul Essex”, a spus sursa.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>