Published On: vin, nov. 24th, 2017

Ghidul privind rezidenta fiscala a persoanelor fizice

A.N.A.F. vine in sprijinul persoanelor fizice rezidente in Romania, precum si a persoanelor fizice nerezidente care pleaca din tara, prin publicarea “ Ghidului privind rezidenta fiscala a persoanelor fizice”.

 Contribuabilii pot accesa acest Ghid la urmatorul link:

https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/Ghid_StabilireaRezidenteiFiscale_Editie2017.pdf

Contribuabilii mai pot obtine raspunsuri la intrebarile frecvente cu privire la depunerea chestionarelor pentru stabilirea rezidentei persoanei fizice la sosirea/plecare in/din Romania  consultand pagina de Internet www.anaf.ro in sectiunea Asistenta contribuabili – Intrebari si raspunsuri, sau pagina de Facebook a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala – sesiunile de indrumare si asistenta  care s-au desfasurat in datele de 3 august 2016, 31 mai si 7 iunie 2017, 20 septembrie 2017 si 27 septembrie 2017, sau telefonic la numarul de Call-center 031.403.91.60, sau la birourile de asistenta pentru contribuabili din cadrul organelor fiscale teritoriale.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>