Published On: joi, nov. 9th, 2017

GALERIE FOTO / VIDEO: TRAGEDIE in fotbalul romanesc / O masina a clubului Dunarea Calarasi a fost implicata intr-un teribil accident rutier cand se intorcea de la Braila

O masina a clubului Dunarea Calarasi, din Liga 2, a fost implicata intr-un accident. La intoarcea de la Braila, unde echipa lui Dan Alexa a jucat in etapa a 16-a, unii dintre membrii staffului tehnic au fost implicati intr-un accident in urma caruia doua persoane au murit.

O alta persoana se afla in coma, scrie ProSport. Masina in care se aflau oficialii Dunarii a fost lovita in plin de un autovehicul intrat pe contrasens, in localitatea Drajna Noua, Calarasi.

"In aceasta seara, la intoarcerea de la meciul disputat la Braila, o masina apartinand clubului nostru in care se aflau membrii staff-ului tehnic a fost implicata intr- un tragic accident rutier. Componentii echipei noastre sunt in stare stabila si sunt supusi unor investigatii la Spitalul Judetean Calarasi", suna comunicatul clubului Dunarea.

Din informatiile ProSport, in urma impactului frontal dintre cele doua masini au rezultat doi morti si o alta persoana aflata in coma, toti din masina care a provocat accidentul. Membrii staffului Dunarii implicati in accident si care s-au ales cu probleme sunt Nicolae Iorga, maseur, cu fractura de bazin, respectiv Alexandru Munteanu, magazionerul clubului, cu probleme cu scalpul. Ambii au fost trimisi la Bucuresti pentru investigatii, la spital. Ceilalti doi oameni din stafful echipei aflati in masina sunt George Coman si Fenghea Ion, delegati.

Dunarea Calarasi a remizat, miercuri, la Braila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, in etapa a 16-a din campionatul Ligii 2, si a pierdut prima pozitie in clasament.

Sursa foto / video: calarasipress.ro

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>